HDEnergy

Over ons

Visie, strategie en missie

Een samenleving waar iedereen de financiële, mentale en fysieke ruimte heeft om zijn of haar volle potentieel te ontdekken en te benutten.

HD Energy is ontstaan uit het geloof dat iedereen een unieke gave heeft om op zijn manier een meerwaarde te zijn voor onze maatschappij. Om dit potentieel te ontdekken en te benutten hebben we nood aan voldoende financiële, mentale en fysieke ruimte om dit te kunnen doen.

Jouw Energiebelangen verdedigen

HD Energy wil jouw energiebehoefte verdedigen. In een eerste fase door iedereen toegang te geven tot betaalbare groene stroom. In de toekomst zullen we onze diensten uitbreiden naar batterijen voor zonnepanelen, isolatie, dubbel glas, LED verlichting, enz. Zodat iedereen kan genieten van een energiezuinige woning en maandelijks bespaart op zijn energiefactuur.

Ons team

Christophe Ballet

Chief of customer happiness

Lothar De Keyne

Zaakvoerder

laura-def

Laura De Wispelaere

Operations

jef-goed

Jef De Langhe

Project manager

thijs

Thijs Smet

Project manager

HD Energy verovert Kortrijk!

De eerste campagne van HD Energy richt zich volledig op de stad Kortrijk. In ruim 3 maanden tijd hebben meer dan 600 inwoners van Kortrijk en omstreken hun dak ter beschikking gesteld. Ondertussen hebben we 384 panelen kunnen installeren bij 22 klanten. 

50
Kortrijkzanen stellen hun dak ter beschikking
0
Aantal geïnstalleerde zonnepanelen
0
Ton CO2 uitgespaard